МАЛКО ФАКТИ ЗА НАС

„Инно Билд Инженеринг” ЕООД е иновативна строителна компания, успешно прилагаща своята новаторска концепция вече над 10 години. Успехът ни е плод както на опита, трупан с реализацията на множество проекти в различни сектори на строителството, така и на постоянните инвестиции, които правим в модерна строителна техника. Благодарение на иновативния си подход, днес разполагаме с високо квалифициран персонал и модерен технически арсенал, включително кулокранове, едроплощни вертикални и хоризонтални кофражи и система за плочи SKYDECK. По този начин гарантираме на клиентите си по-високо качество на изпълнението, при това в максимално кратки срокове.

Ние сме готови да направим съвършената сграда, която ще промени живота ви завинаги


Работете с нас сега

Жилищни сгради, офис сгради и офисни площи, търговски и индустриални площи, туристически обекти и хотелски бази, заведения за хранене – „Инно Билд Инженеринг” ЕООД е запазена марка във всички сфери на строителството. Компанията ни има зад гърба си над 20 реализирани проекта в страната и чужбина, а наши партньори са най-реномираните производители на строителни материали и конструктивни елементи. Изключително гъвкави и компетентни, ние сме в състояние да осъществим всеки един проект според индивидуалните желания на всеки клиент.

На 01.02.2021 г. „Инно Билд Инженеринг“ ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-0149-C01 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ с Министерство на икономиката по процедура № BG16RFOP002-2.077„Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 “. Кратко описание на проекта Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Цел на проекта Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Стойност на проекта Стойността на проекта е 150 000,00 лв. от които 127 500,00 лв. европейско финансиране и 22 500,00 лв. национално финансиране. Очаквани резултати след изпълнение на проекта Предоставен оперативен капитал на дружеството за покриване на разходи за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. .